18. 11. 2013

Polished Monday #5

Už musím začít psát konečně nějaké normální články, ne vás tady pořád krmit fotkama mé týdenní manikúry, to už opravdu nejde.. Ne že bych neměla co přidávat, to mám, například mám přečtenou trilogii LA Candy od Lauren Conrad, Nemožnou holku od Sarry Manningové nebo teď nově J'adore New York od Isabelle Lafléche, spousta produktů mám natestovaných a spoustu produktů vyfocených pro velký haulový článek, ale pořád se k tomu nedokážu nějak dokopat (věční prokrastinátoři ví, o čem mluvím :D).. Musím s tím konečně něco dělat! :)



No, dobře, tak už dost tlachání. Tento týden zdobí nehty můj oblíbenec, a to sice lak v odstínu 273 Raspberry od Barry M, na který jsem narazila díky jednomu z videí missglamorazzi a úplně se do něj zamilovala. I když je fakt, že když jsem si ho nalakovala, měla jsem chuť si ho zase odlakovat a dát si místo něj nějakou pořádnou výraznou červenou - něco do stylu předchozího laku, ale řekla jsem si, že když už jsem si ho nalakovala, tak si ho nechám, příště padne volba na jiný :) Jistého času jsem ho měla opravdu ráda a lakovala jsem si ho často - to bylo, když začal podzim a bylo krásné počasí, takže okolí hrálo krásnými podzimními barvami, jenže "ty časy" jsou už pryč a od podzimních barviček se pomalu upouští. Tak uvidíme, jaký lak to bude příště :)

Jaký lak tentokrát zdobí vaše nehty? Máte nějakého svého lakového favorita?

P.S. Jak teď tak koukám na tu fotku, dochází mi, že tenhle lak vypadá v každém světle úplně jinak. Většinou působí jako krásná, sytá rudá barva, a taky z něj vylezla vínovka šmrncnutá do růžova.. To jsem z toho jelen :D

11. 11. 2013

Polished Monday #4

.. aneb když brusinkový lak na nehty opravdu voní jako brusinky.

Pro tento týden jsem pro své nehty zvolila lak na nehty v odstínu 066 Cranberry Zest z řady I ♥ Fruities značky Rimmel London. Jedná se o řadu 4 laků na nehty s vůní ovoce. Najdeme v ní odstíny: 066 Cranberry Zest, 058 Lemon Drop, 053 Apricot Punch a 025 Strawberry Fizz ( ! chyba, je ještě jeden, zelený, ale ten nevím, jak se jmenuje :D).
Odstín 066 Cranberry Zest je krásná červená barva s kapkou tmavě růžové (nejedná se o ryze červenou barvu). Není to zrovna typická barva pro tohle podzimně/zimní období, ale překvapila mě její intenzita, která je patrná na denním světle (i fotka ji zachytila poměrně věrně). Díky tomu tak rozzáří jinak pochmurné dny.

5. 11. 2013

Polished Monday #3 - A Day After

Omlouvám se, že jsem na vás včera úplně, ale úplně zapomněla. Ani nevím, proč jsem článek nepřidala, každopádně to nyní napravuji.


Dovolte mi, abych vám představila novou kolekci laků na nehty Space Dust značky Rimmel London. Jedná se konkrétně o odstín č. 004 Luna Love, což je krásná, tmavě růžová barvička s tyrkysovými a červenými třpytečkami, a navíc s pískovým efektem. U těchto druhů laků jsem zvyklá si navrch dávat ještě top coat, protože nemám ráda onen drsný povrch. V tomto případě povrch nehtu není naštěstí tak drsný, jak bych očekávala, jak je tomu například u kolekce laků na nehty Stars značky Gabriella Salvete

Co na tuto kolekci laků na nehty říkáte? Pořídily jste si nějaký?